sursa foto:  incomemagazin.ro

Vești proaste pentru fanii Samsung! Ce lovitură le dă gigantul

Compania amână lansarea unuia dintre cele mai așteptate modele de telefoane din cauza unor probleme mari care sunt greu de remediat.

O lovitură mare pentru fanii telefoanelor Samsung. Toată lumea aștepta cu nerăbdare lansarea modelului inedit al companiei. Împătimiții de tehnologie vor mai trebui să aștepte ceva vreme pentru apariția acetui telefon pe piață, notează Capital

Este vorba despre primul smartphone pliabil, Galaxy Fold. Lansarea ar fi trebuit să aibă loc în Cina, săptămâna aceasta. Pe ultima sută de metri Samsung a decis să nu mai lanseze acest telefon din cauza problemelor care au fost identificate în timpul testelor. Gigantul digital nu a anunțat în mod oficial până la acest moment care au fost motivele exacte pentru care a decis ca acest telefon să nu mai fie lansat pe piață. Mai mulți jurnaliști specializați pe IT au primit aceste modele pentru testare, însă acestea au sfârșit în puțin timp cu ecranele sparte.

Lansarea Galaxy Fold în Statele Unite ar fi trebuit să aibă loc la sfârșitul săptămânii acesteia, iar în Europa era programată pentru luna mai. Până la acest moment nu se știe dacă lansarea va mai avea loc.

În Europa, Samsung Galaxy Fold va costa 2 000 de euro.

Citește și:

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

Vești uriașe pentru mii de români! Veți plăti mai putin pentru această taxă

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare