sursa foto:  click.ro

Veştile aşteptate de mii de oameni: Decizia care implică despăgubiri de zeci de mii de dolari

Vești bune pentru păgubiții Omnia Turism. Omniasig Vienna Insurance Group a avizat, în cazul agenţiei Omnia Turism,  2.195 dosare de daună, suma asigurată fiind de 50.000 de dolari, în conformitate cu prevederile legale.

Valoarea despăgubirilor va avea în vedere raportul dintre suma asigurată şi valoarea totală a prejudiciului, obţinându-se astfel un procent care va fi aplicat fiecărei solicitări de despăgubire avizată pe această poliţă, precizează documentul.

Cei de la Omnia Turism nu şi-au mai putut onora obligaţiile faţă de turişti după sinuciderea, la mijlocul lunii octombrie, a patronului acestei agenţii. 8.500 de pachete turistice de 7,5 milioane de euro vândute de Omnia Turism reprezintă, conform ministrul Turismului, Mircea Dobre, cea mai mare pagubă consemnată în acest domeniu după Revoluţie, conform RTV.

Omnia Turism este asigurată la OMNIASIG Vienna Insurance Group pentru riscul privind rambursarea cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turist în cazul insolvabilităţii sau falimentului agenţiei.

Vezi și RCS&RDS face un anunț important: Ce se va întâmpla cu GIGANTUL, după revoluția fiscală

Un GIGANT ROMÂNESC ar putea RENAȘTE! E ultimul mare producător din domeniul său

Numire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare