sursa foto:  business-review.eu

Victor Ponta, despre revenirea la starea de urgență: Ar fi posibilă revenirea, nu mă mai miră nimic

Victor Ponta, liderul PRO România, a declarat duminică seara, la România TV, că n-ar fi surprins ca România să revină la starea de urgenţă.

„Anul acesta toate zvonurile negative care au circulat în România s-au adeverit. Ar fi posibilă revenirea la o stare de urgenţă, nu mă mai miră nimic. M-ar mira lucrurile bune, dacă s-ar întampla. Eu am trei mari probleme, care îi preocupă săptămânile acestea pe români. În primul rând, sistemul de sănătate. Suntem mai rău decât în luna februarie. În al doilea rând, mă gândesc la ce vor face copiii mei din 15 septembrie: merg sau nu merg la şcoală? Cum vor fi ei protejaţi dacă vor merge, dar şi cine stă cu ei acasă, dacă nu vor merge? În al treilea rând, ce se întâmplă cu firma soţiei mele, firmele prietenilor şi ale altor oameni? Nimeni nu ştie dacă din septembrie se închid din nou, dacă primesc ajutor de la Guvern”, a declarat Victor Ponta.

Vezi și:

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Un cunoscut medic a răbufnit: ‘M-am săturat de incompetența voastră! Orban va face orice e nevoie pentru a rămâne premier, împreună cu toată gașca de impostori, gen Grindă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare