sursa foto:  g4media.ro

Victor Ponta îl atacă dur pe Ludovic Orban: Eu nu l-am crezut niciodată

Liderul Pro România, Victor Ponta îl atacă dur pe preierul Ludovic Orban. Acesta spune că Orban își contrazice toate acțiunile din opoziție. În 2017, Orban a depus un proiect de lege pentru a se interzice traseismul politic, iar acum, la conducerea PNL, racolează parlamentari pe bandă rulantă.

”Ah – eu astept sa votez proiectul de lege propus de Ludovic Orban in 2017 prin care se interzice traseismul politic si parlamentarii traseisti isi pierd mandatele!

Probleme sunt urmatoarele :

1. Ludovic Orban face la guvernare exact invers decat spunea cand era in Opozitie ( vezi si cazul alocatiilor pentru copii) / si va face maine invers decat spune azi – eu nu l-am crezut niciodata ( daca dvs il mai credeti bine va face ca va pacaleste)

2. Ludovic Orban tot racoleaza parlamentari pe care ii rasplateste cu functii si avantaje guvernamentale – cu ce este mai bun decat Dragnea? ( un parlamentar care pleaca de la Putere in Opozitie il cred ca are o problema de principiu – un parlamentar care pleaca din Opozitie la Putere are doar o problema personala de rezolvat)

3. Ludovic Orban si PNL tot strang parlamentari ca sa isi mareasca majoritatea si controlul in Parlament- inseamna ca toata discutia despre Alegeri Anticipate este praf in ochi – sa nu mai pierdem timpul!”, scrie Victor Ponta.

 

Vezi și:Audio. Atenție, Marcel Vela! Înregistrarea care zguduie MAI-ul: Promovări pe pile și amantlâcuri în Ministerul de Interne

Ludovic Orban continuă să spună Da la combinații în Guvern: Tată și fiu, ajunși pe poziții-cheie!

Dezvăluiri bombă! Klaus Iohannis, filat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare