sursa foto:  Inquam Photos / Silviu Filip

Victor Ponta nu mai rezistă: ‘Voiculescu și gașca care ne conduc sunt mult mai incompetenți, mult mai corupți și mai ineficienți, dar ei nu răspund niciodată’

Fostul premier Victor Ponta, a comentat la România TV, modul în care ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a reacţionat în urma tragediei de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală.

”În fiecare zi e mai rău şi în fiecare zi simt că nu răspunde nimeni, nu e nimeni vinovat. Vorba aia cu «trebuie să-mi dau eu demisia» nu mai are nici umor negru”, a declarat Victor Ponta, făcând referire la momentul din 2015, când Klaus Iohannis i-a cerut să demisioneze din fruntea Guvernului în urma incendiului din clubul Colectiv.

”Voiculescu şi gaşca care ne conduc acum ţipau nu doar la mine, ci la toată lumea, ţipau demisia. Acum când sunt ei la conducere se doveşte că sunt mult mai incompetenţi, mult mai corupţi şi mai ineficienţi, dar ei nu răspund niciodată.

Mi-aş fi dorit foarte tare ca după ce Voiculescu şi gaşca lui mi-au cerut demisia şi au venit ei la putere, să arate că bine că am scăpat de Ponta, că am venit noi şi nu se mai întâmplă nicio nenorocire, nici măcar cum s-a întâmplat tragedia dintr-un club privat, nu dintr-un spital”, a adăugat fostul premier.

Mai mult, Victor Ponta a criticat modul în care Vlad Voiculescu gestionează portofoliul sănătăţii, spunând că „numără accidentele, cadavrele, numără morţii, dar îi numără pentru noi că pentru ei nu înseamnă nimic”.

„Au venit şi au luat bani de la oameni, au făcut filme, că am înţeles că Voiculescu e cu filmele. S-au apucat să privatizeze sănătatea în aşa fel încât dacă nu mai ai bani să nu mai acces deloc la sănătate şi numără accidentele, cadavrele, numără morţii, dar îi numără pentru noi că pentru ei nu înseamnă nimic”, a spus Ponta, în direct la România TV.

Fostul premier a rememorat modul în care Vlad Voiculescu i-a cerut demisia în 2015.

”Niciun om la cap nu a spus vreodată că Ponta i-a omorât pe cei de la Colectiv. Era în Mexic. Eram premier şi n-aveam treabă cu cluburi private. Nici măcar Piedone care era primar n-avea treabă cu cluburile private. Ei, Voiculeştii, au spus că nu se poate aşa ceva, cineva trebuie să răspundă!

Acum mor oameni în fiecare zi în instituţii aflate în subordinea lor, nu în cluburi private. Nu vă aşteptaţi ca cineva să răspundă cu ceva”, a afirmat Ponta, informează româniatv.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare