sursa foto:  Inquam Photos/Silviu Filip

Victor Ponta, scut în jurul lui Nicolae Ciucă: ‘Nu trebuie să piardă mult timp ca să dea explicații acuzațiilor făcute de o jurnalistă dovedită că a plagiat ea însăși. Să își vadă de problemele din energie, finanțe, sănătate, educație’

Acuzat la rândul său că a plagiat, Victor Ponta, fost premier, îi ia apărarea lui Nicolae Ciucă în scandalul privind teza sa de doctorat.

Ponta spune că prim-ministrul Ciucă ar trebui lăsat în pace ca să rezolve adevăratele probleme ale României: rezolvarea crizelor din energie, finanțe, sănătate și educație.

Totodată, Victor Ponta amintește că, la rândul ei, Emilia Șercan a fost acuzată că a plagiat în lucrarea de licență.

„#Demisia Ponta 🤣 ! Astept sa iasa din nou domnii Basescu , Iohannis, Funeriu, Mircea Dumitru , Liiceanu & Co sa imi ceara demisia ; astept ca toti cei fraieriti de “domnii” de mai sus care strigau dupa mine “Plagiatorule” sa se mai uite o data in oglinda si sa isi mai traga o palma 😀!

Sunt cel mai patit cu povestile astea si am , deci, dreptul sa vorbesc : sa il lasam in pace pe Dl Ciuca sa faca ceea ce asteptam toti de la el : rezolvarea crizelor din energie, finante, sanatate , educatie .

Nu cred ca trebuie sa piarda mult timp ca sa dea explicatii acuzatiilor facute de o jurnalista dovedita ca a plagiat ea insasi ; sa explice ce a scris in teza de doctorat de acum 18 ani ; sa explice ca a sustinut teza in 2003 ( ca si mine ) si este acuzat ca nu a respectat Legea din 2006 ( ca si mine) . Sa se ocupe de problemele tarii nu de “scheletii din dulap” dezgropati dupa atatia ani.

Cred ca nu are nicio problema legala – si eu am castigat in instanta impotriva abuzurilor facute de Ministrul Mircea Dumitru ( cu dosar de colaborator al Securitatii) la cererea lui Dacian Ciolos si spre marea satisfactie a lui Klaus Iohannis.

E adevarat ca zis dl Iohannis ca :
https://ziare.com/…/klaus-iohannis-declaratie-plagiat…
Dar stiti bine ca Dl Iohannis a zis multe cand era vorba de adversari – nu se aplica si la aliati. Sa ii “dam pace” Dlui Iohannis ( cum se spune in Ardeal) !

Nici nu cred ca are obligatii morale fata de ipocritii care l-ar fi linsat daca era la PSD si care tac ca pestii acum . Nici fata de un electorat care e satul de scandalurile artificiale si de “prosteala” pe care o aud mereu cand e vorba de “pesedisti” – si care nu are niciun alt resort decat batalia politica .

Propun ca Dl Ciuca sa isi vada de problemele din energie, sanatate, educatie, finante samd – si sper sa aiba rezultate concrete si mai bune cat mai rapid, ca suntem cu “apa peste cap” . Pentru scandalul cu plagiatul imi dau eu demisia!”, este mesajul lui Victor Ponta.

Vezi și Premierul Nicolae Ciucă, despre teza sa de doctorat: ‘S-a bazat predominant pe experiența personală acumulată în misiunile internaționale la care am participat nemijlocit’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare