sursa foto:  Facebook

VIDEO. A apărut ÎNTREGUL film al scandalului dintre Boureanu și polițiștii de la Rutieră! Cine a șters URMELE

Filmul întreg al scandalului dintre fostul deputat Cristian Boureanu și agenții de la Brigada Rutieră a fost făcut public! După acest incident, Boureanu a stat în arest preventiv două luni, el fiind acuzat de ultraj.

Amintim că fostul parlamentar a lovit un agent de la Brigada Rutieră, care a ripostat și l-a făcut KO pe Boureanu. La aproape opt luni de la incident, Evenimentul Zilei a intrat în posesia imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere din Piaţa Charles de Gaulle, din dimineaţa zilei de 9 iunie 2017, când fostul deputat Cristian Boureanu a fost implicat într-un grav incident cu poliţiştii de la Brigada Rutieră.

Cel mai important detaliu pe care îl arată acest filmuleţ este acela că, la doar două minute după ce maşina de Poliţie pleacă, cu Boureanu încătuşat, în zonă apare un maturător, care curăţă urmele rămase după conflictul dintre poliţişti şi fostul deputat. Ba, mai mult, pe înregistrare se vede cum poliţiştii îi arată măturătorului unde să cureţe, scrie Evenimentul Zilei.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare