sursa foto:  Hepta

Video. Clotilde Armand o comite din nou! Care a fost ultimul său act de caritate? Și-a donat sieși bani

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, revine cu o nouă declarație care a născut o serie de controverse pe rețelele de socializare.

În cadrul emisiunii „La cină”, prezentată de Ionela Năstase și difuzată de Digi 24, Clotilde Armand a fost întrebată care a fost ultimul act de caritate pe care l-a făcut.

Răspunsul doamnei Armand a fost incredibil. Aceasta a răspuns că a făcut multe donații pentru cauza ei, pentru că a fost atacată în instanță de fostul primar și a fost nevoită să plătească avocații.

Care este ultimul act de caritate, ultima donație făcută?”, a întrebat Ionela Năstase

Am făcut foarte multe donații pentru cauza mea, pentru că sunt atacată în instanță, chiar fostul primar mi-a făcut mai multe procese, unul unde îmi cere 112 milioane de lei… Eu trebuie să lupt și sunt multe procese. Am fost hărțuită, trebuie să plătesc din banii mei și sunt și oameni care mă ajută. Trebuie să plătesc avocați. E totuși o donație, sunt foarte mulți bani pentru a mă apăra și pierd bani făcând asta”, a răspuns Clotilde Armand.

Vezi și

Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare