sursa foto:  adevarul.ro

VIDEO Marius Manole, actorul care i-a restituit decorația lui Iohannis: Toată viața am trăit pe datorie, am trăit toată viața ‚pe caiet’

Actorul Marius Manole a înapoiat, astăzi, la Cotroceni, decoraţia Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler primită în urmă cu cinci ani. Marius Manole a anunțat ieri că va returna decorația pentru că în prezent președintele Klaus Iohannis nu mai este același om care l-a decorat și pentru că este dezamăgit de PSD. În trecut, înainte de a deveni activist civic, Manole a avut o viață tumultoasă, din care nu au lipsit sărăcia, consumul de alcool și depresia.

„Toată viața am trăit pe datorie, am trăit toată viața ”pe caiet”. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt și singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia. Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă știi cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogați sau săraci”, i-a spus Marius Manole muzicianului Damian Drăghici, în podcastul său.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare