Video Momentul în care polițiștii îl iau pe sus pe Fane Vancică! ‘Deschide! Spargem ușa!’

Niță Cami, zis Fane Vancică, a fost ridicat, în această dimineață, de acasă de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente.

Vancică este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce în spațiul public au apărut imaginile în care își bătea și umilea amanta.

În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a transmis Poliția Capitalei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare