sursa foto:  gandul.ro

VIDEO Reacția dură a lui Raed Arafat după acuzele aduse că a influențat anumite contracte

În urma articolului apărut pe site-ul celor de la Libertatea în care Raed Arafat negociază cu reprezentanții WISS scăderea prețurilor pentru autospeciale pe care urma să le furnizeze IGSU, acesta a venit cu o serie de explicații referitor la acuzele aduse.

Explicatii referitor la acuzatiile nefondate lansate de „libertatea”
”Azi dimineata Libertatea a publicat un articol in care ma acuza ca as fi „amenintat” o firma. Inregistrarea voce facuta de cineva in 2018 apare tocmai acum in contextul complex in care ne aflam. Subiectul este unul inchis din momentul din care doua instante s-au pronuntat in favoarea IGSU si nu in favoarea firmei. Ca sa fie mai usor de intele am realizat o scurta inregistrare prin care am explicat cele intamplate,” postat Raed Arafat pe Facebook.

Vezi aici: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Explicatii referitor la acuzatiile nefondate lansate de "libertatea"

Azi dimineata Libertatea a publicat un articol in care ma acuza ca as fi "amenintat" o firma. Inregistrarea voce facuta de cineva in 2018 apare tocmai acum in contextul complex in care ne aflam. Subiectul este unul inchis din momentul din care doua instante s-au pronuntat in favoarea IGSU si nu in favoarea firmei. Ca sa fie mai usor de intele am realizat o scurta inregistrare prin care am explicat cele intamplate.

Publicată de Raed Arafat pe Marţi, 12 mai 2020

 

Citește și:

EXCLUSIV Ordin de retragere a Poliției de pe străzi! Au dispărut echipajele fixe (foto)

Codul Muncii are parte de modificări! Anumiți români vor avea parte de ajutor financiar

Document. Omul uns în funcție de Ludovic Orban, Angajament cu Securitatea!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare