sursa foto:  b1.ro

Video Romică Țociu și Cornel Palade o umilesc pe Clotilde Armand: Domne, n-o ajută fața, dar e talentată rău

După ce l-au parodiat pe Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, Romică Țociu și Cornel Palade fac bășcălie și de Clotilde Armand, canidata alianței pentru Primăria Sectorului 1.

Actorii amintesc de momentul în care Clotilde Armand a declarat că singurul bebeluș alb dintr-o clinică din Caraibe a ajuns să candideze azi la Primăria Sectorului 1.

Vezi și Video Clotilde Armand se face de râs: Era un lucru greu de imaginat că voi fi astăzi candidatul la Primăria Sectorului 1 pentru cei care au asistat la nașterea mea

„Domne, n-o ajută fața, dar e talentată rău”, spune Cornel Palade, imediat după declarației Clotildei Armand, rol jucat de Romică Țociu.

Declarația Clotildei Armand

„Era un lucru greu de imaginat că voi fi astăzi candidatul la Primăria Sectorului 1 pentru cei care au asistat, în urmă cu 47 de ani, la nașterea mea – singurul bebeluș alb dintr-o clinică din Caraibe”, a afirmat Clotilde Armand, la lansarea candidaturii sale.

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare