EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Dezvăluire Bugetul.ro. Într-o perioadă în care se bate să scoată Partidul Social Democrat de la Primăria Capitalei, Nicușor Dan face afaceri cu firma unui fost politician din „Garda Veche” a lui Ion Iliescu, „Părintele” PSD-ului.

Concret, Nicușor Dan a comandat pentru această campanie 500.000 de broșuri de la firma Integral Top Solutions SRL. Una dintre aceste broșuri e folosită și de actorul Mihai Călin, în „Îndemnul la vot” în vederea susținerii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Potrivit datelor primite de la Registrul Comerțului de Bugetul.ro, unul dintre asociații firmei Integral Top Solutions SRL este Marin Jugravu, fost deputat de Argeș de pe listele FDSN (n.r. – prima denumire a Partidului Social Democrat), ulterior deputat PDSR.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Practic, Marin Jugravu a fost parlamentar PDSR în „perioada de aur” a lui Ion Iliescu, între anii 1992-1996.

Firma Integral Top Solutions SRL a fost înregistrată la 08.01.2002, sub numele de Integral Grup SRL, Marin Jugravu fiind unic asociat și administrator.

În anul 2016, Marin Jugravu a numit-o administrator pe Ioana Raluca Jugravu. Doi ani mai târziu, în 2018, fostul deputat PDSR i-a cedat acesteia 50% din părțile sociale, potrivit datelor transmise la solicitarea Bugetul.ro.

Tot în anul 2018, Integral Grup SRL a devenit Integral Top Solutions SRL, firma pe care a contractat-o Nicușor Dan pentru realizarea broșurilor „Noul București”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare