sursa foto:  Bugetul.ro, Facebook

Vila ferită de privirile indiscrete a lui Nicolae Ciucă. Fostul premier al României este un vecin model

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, este un demnitar care stă departe de ochii lumii atunci când vine vorba de proprietățile pe care le are.

Nicolae Ciucă locuiește în comuna Balotești din județul Ilfov, acolo unde și-a ridicat în 2017 o casă cu o suprafață totală de 232 de metri pătrați. Fostul premier, originar din Plenița, județul Dolj, a terminat Liceul Militar ”Tudor Vladimirescu” din Craiova, Școala Militară ”Nicolae Bălcescu” de la Sibiu (1988) și Academia de Înalte Studii Militare, specialitatea Arme Întrunite (1995). Obținerea titlului de doctor în științe militare (2003), cu lucrarea “Dimensiunea angajării Armatei României în operații întrunite multinaționale”, este contestată astăzi după ce jurnalista Emilia Șercan a publicat în PressOne informația că teza de doctorat a actualului premier ar conține cel puțin 42 de pagini plagiate din totalul de 138.

După ce a activat ca șef al Statului Major General (2015-2019), Nicolae Ciucă a fost numit ministru al Apărării Naționale pe 4 noiembrie 2019, în guvernul Ludovic Orban. Apoi, între 7 decembrie și 23 decembrie 2020, Ciucă a fost pentru prima dată prim-ministru. Mama premierului și-a exprimat dezamăgirea că fiul ei celebru a ajuns prim-ministru.

”Vă spun sincer, nu ne place deloc că Nicu e prim-ministru. Ne bucurăm pentru el, normal, că e băiatul nostru, dar atât. L-am și sunat atunci și i-am spus că nu e bine pentru el. Prea mult stres, știți cum e…Noi eram fericiți când el era ministru la apărare, da, acolo ne plăcea când era!”, a declarat atunci Lucia Ciucă.

Citește și: ULTIMA ORĂ! Nicolae Ciucă nu se dă bătut! Liderul PNL, întâlnire la București cu Ursula von der Leyen, în speranța obținerii aderării României la spațiul Schengen

Părerile vecinilor despre Nicolae Ciucă

Pe vremea când era șef al Statului Major General, în anul 2015, Nicolae Ciucă (54 de ani) a cumpărat împreună cu soția, Maria Cristina, un teren de 598 de metri pătrați în comuna Balotești (județul Ilfov). În același an, portofoliul imobiliar al familiei Ciucă s-a îmbogățit și cu 2.829 metri pătrați de teren intravilan în comuna Pielești (județul Dolj). Doi ani mai târziu, în 2017, Nicolae Ciucă și soția s-au mutat în casa de 232 de metri pătrați ridicată pe terenul din Balotești.

”Rar îl vedem, că are ieșire și la șosea, și pe o stradă din lateral și nu prea iese din curte. Dar când se mai vede cu lumea din sat salută, e respectuos, discret, nici nu știi când vine acasă”, a declarat o vecină a premierului pentru Fanatik.

Vezi și: Nicolae Ciucă aduce o veste bună pentru toți românii din Spania! Începând cu acest an veți putea avea dublă cetățenie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare