sursa foto:  stiripesurse.ro

Viorica Dăncilă, la un pas să piardă Puterea! Planul aflat la timp de premier (surse)

O dezvăluire-bombă, pe surse, a fost făcută astăzi de către Știripesurse.ro. Premierul și președintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost la un pas să piardă Puterea.

Cel puțin 4 lideri importanți ai PSD, împreună cu un fost premier, au plănuit weekend-ul trecut, la sediul unei instituții publice, un puci în partid pentru intrarea în opoziție, au zis surse parlamentare pentru STIRIPESURSE.RO.

Planul puciștilor a fost să se caute în toate organizațiile județene parlamentari PSD dispuși să voteze moțiunea de cenzură astfel încât să fie sigură căderea Guvernului. Problema a fost, zic sursele citate, că fiecare participant la întâlnire a așteptat să facă ceilalți primul pas. Nucleul revoluționar din PSD a contactat și alți lideri PSD care nu au venit la întâlnire dar care au răspuns că ar susține demersul cu aceeași condiție: sa înceapă altcineva primul. Puciștii spun că fac un bine PSD: în opinia lor, partidului îi va merge mult mai bine în opoziție pentru că are nevoie de o perioadă de respiro în care să dispară valul popular anti-PSD și în care opoziția să-și șifoneze imaginea la guvernare.

O lovitură importantă pentru puciștii din PSD a fost succesul echipei Dăncilă-Fifor-Teodorovici care începe să întoarcă din drum parlamentari PSD plecați inițial spre tabăra opoziției: ieri și azi 3 parlamentari PSD au revenit la gânduri mai bune față de partid.

Pentru moment, planurile puciștilor au fost dejucate și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. PSD stă pe un butoi cu pulbere pentru că după moțiune, indiferent de rezultat, vor avea loc reglări importante de conturi în partid.

Vezi și

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

Vești importante! Ce persoane vor putea ieși mai repede la pensie

Șeful de cabinet al lui Corneliu Coposu îl desființează pe Mihai Șora: Pe vremea când unii ‘sufereau pentru libertate’, alții erau uciși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare