sursa foto:  ProSport

A dat lovitura carierei! Câți bani va încasa Ciprian Tătăruşanu de la Lyon

Portarul  român Ciprian Tătăruşanu  a dat lovitura carierei la vârsta de 33 ani. Acesta a semnat contractul cu Olympique Lyon, iar salariul pe care acesta urmează să îl este unul uriaș.

 

„OL are plăcerea să vă informeze că portarul român Ciprian Tătărușanu a semnat un contract valabil 3 ani cu clubul nostru, până la 30 iunie 2022”, se arată într-un comunicat emis de clubul francez.

Transferul lui „Tătă” la Olympique Lyon nu este văzut cu ochi buni de mulţi specialişti din fotbalul românesc. Aceştia consideră că goalkeeper-ul nostru va face tuşa la echipa franceză, dacă portughezul Anthony Lopes (28 de ani) nu va pleca în această vară.

Venit la „OL” din postura de jucător liber de contract, „Tătă” şi-a sumat acest risc. Chiar dacă va fi rezervă, portarul român urmează să încaseze un salariu anual ameţitor. Mai exact, conform surselor noastre, Ciprian Tătăruşanu va câştiga 1,2 milioane de euro pe an, însă veniturile sale ar putea ajunge la 1,5 milioane de euro, dacă echipa va îndeplini obiectivele impuse de conducerea clubului.

Pe lângă banii pe care urmează să-i plătească internaţionalului nostru, francezii i-au oferit acestuia şi alte facilităţi. Printre acestea se numără o casă, dar şi maşină de serviciu, potrivit spynews.

Vezi și:

Vești mari! Se dau tichete pentru mii de români

Liderul USR-PLUS care a primit contracte de la Dragnea și Vâlcov, afaceri cu familia fostei șefe DNA!

Vești mari pentru mii de salariați! Ce se întâmplă cu dreptul la despăgubire

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare