sursa foto:  facebook

A ieșit la iveală! Cine îi va lua locul Simonei Gherghe

A ieșit la iveală! După ce Simona Gherghe a anunțat că a venit vremea să se retragă, aceasta intrand în concediu de maternitate, conducerea postului Antena 1 ar fi decis cine o va înlocui.

Simona Gherghe, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată pentru a doua oară și va aduce pe lume un băiețel în luna mai a acestui an. Dacă atunci când a intrat prima dată în concediu prenatal a fost înlocuită de Mirela Vaida, de această dată va fi imposibil deoarece și aceasta este însărcinată în nouă luni și urmează să nască. Cu toate că s-a speculat că Simona Gherghe va fi înlocuită cu Diana Munteanu, proaspăt rămasă fără emisiune la începutul lunii martie, ei bine, iată că zvonurile s-au dovedit neadevărate. De asemenea, pe lista preferințelor s-a mai aflat și Mara Bănică, o prezență constantă în emisiunea „Acces Direct” din postura de invitat.

Conform wowbizz.ro, zarurile au fost aruncate și conducerea postului Antena 1 ar fi decis cine o înlocuiește pe Simona Gherghe. Este vorba de o fostă prezentatoare de televiziune cu o carieră solidă în fața camerelor de filmat și extrem de familiarizată cu această postură: Cristina Cioran.

Cristina Cioran, în vârstă de 42 de ani, actriță și om de televiziune, alintată de prieteni cu apelativul Kiki, a prezentat în trecut emisiunea „Draga mea prietenă”, dar și matinalul de la Antena 1. De asemenea, aceasta a jucat și în telenovelele „Numai iubirea” si „Pacatele Evei”.

Vezi și:

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare