A ieșit la iveală! Cine sunt câștigătorii Asia Express și ce au făcut cu banii

Vești uriașe pentru fanii Asia Express! A ieșit la iveală cine a câștigat marele premiu al emisiunii dar și cum au hotărât să cheltuiască banii.

Este vorba despre Cocuța și Bogdan Boantă, celebrii coregrafi care au intrat în inima telespectatorilor prin felul lor amuzant de a rezista oboselii și stresului.

Cei doi au deja un plan bine pus la punct pentru a cheltui marele premiu. Cu banii câștigați, ei își vor deschide o școală de dans. Cu ajutorul celebrului concurs ei au reușit să își îndeplinească un mare vis:

„Suntem bucuroşi că ne deschidem şcoală de dans la care vă aşteptăm să dansaţi alături de noi. Suntem tot la muncă pentru că deschidem luni şi avem o parte din trupa COBO care ne ajută cu curăţenia…

Și părinţii mei. Avem foarte mulţi cursanţi aici care aşteaptă să se înscrie. Cred că ne-a întărit mult Asia Express şi uite că nu ne mai oprim din muncă. Ne plictisim foarte tare dacă nu facem muncă fizică, dacă nu alergăm, dacă nu ne căţărăm. Avem tot felul de sporturi extreme pentru că noi facem aici toată munca”, au spus Cocuţa şi Bogdan Boantă, pentru „Acces Direct”.

În finala pentru marele premiu s-au luptat Ruby cu iubitul ei, Robert și Cocuța cu Bogdan Boantă. Pentru a reuși să câștige acești bani, ei au fost nevoiți să supraviețuiască în condiții grele. Uneori au dormit sub cerul liber, alteori în case pe care doar în filme le vezi. Concursul le-a adus concurenților o experiență de suflet, conform spuselor acestora.

Citește și:

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare