sursa foto:  adevarul.ro

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

Roger Stone, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai cunoscuți lobby-iști de la Washington și consultantul lui Trump, a vizitat România în scopul unor interese de imagine, și anume, reabilitarea lui Liviu Dragnea și găsirea unui țap ispășitor. În timpul vizitei sale, acesta a oferit un interviu pentru ziarul Adevărul, în care l-a acuzat pe George Soros că dorește să răstoarne guvernele din Ungaria și România. Să fi fost asta o coincidență? Chiar deloc!

Se pare că acesta a dezvăluit într-un interviu cu Alex Jones la InfoWars că serviciile secrete românești ar lucra pentru miliardarul american de origine maghiară George Soros. 

”George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. (…)Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit. Aceste Open Society (ONG-urile cu acest nume inființate de Soros) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare.”, a susținut Stone, potrivit Flux24.

”Președintele României (n.red-Klaus Iohannis) a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite săptămâna trecută. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar și în străinătate. De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (n.red-procurorul general al SUA) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine.”, a mai precizat consultantul lui Donald Trump.

Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic.

”Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele alese democratic de aici, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România, Dar permite-mi să fiu foarte clar Alex: ambasadele SUA din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros.Oameni care fac ceea ce le cere Soros. (…) El luptă să submineze aceste democrații.”, a susținut Stone.

Vezi și Simona Halep dă lovitura! Ce afacere de milioane de euro va pune pe roate campioana

Dezvăluiri de proporții! Ce se află în spatele vizitelor lui Tudose la Bruxelles

Surpriză de proporții! Ce oraș din România a fost ales de UE „destinație europeană de excelență”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare