sursa foto:  ziaruldecalafat.ro

Acuzații grave la adresa sindicaliștilor din sănătate! Dezvăluiri uimitoare de la Ministerul Muncii

Situație fără precedent în România! Salariile medicilor au crescut considerabil, însă au scăzut sporurile, ceea ce a dus la o diminuare a veniturilor unor anumite categorii din domeniul sănătate. Aceștia sunt foarte nemulțumiți, motiv pentru care au ieșit, în premieră, în stradă pentru a protesta. Sindicaliștii poartă negocieri dure la Ministerele Sănătății și Muncii, dar Lia Olguța Vasilescu nu dă niciun pas în spate.

Purtătorul de cuvânt al ministerului Muncii, Cristian Vasilcoiu, vine cu lămuriri suplimentare în scandalul momentului și face acuzații neașteptate la adresa sindicaliștilor.

„Ca sa vezi cata logica sindicala, dar și jurnalistica:

– noua Lege a salarizării creste salariile din Sănătate;
– noul Regulament de sporuri scade sporurile, acordate, oricum, pe lângă prevederile din vechile reglementări.

Ei bine, ce credeți ca cer sindicaliștii, iar unii ziaristi preiau pe nemestecate? Nu cer modificarea Regulamentului care le scade, ci a Legii care le creste! Pai nu ar merita ei, uneori, sa li se îndeplinească dorințele și sa se modifice și Legea in același fel ca Regulamentul, adică sa le scadă și salariile, așa cum le-au scăzut sporurile, repet, acordate după ureche?!

Ah, de ce le scade Regulamentul sporurile?! Ca tot ei sindicaliștii nu au fost de acord cu deja celebra Anexa 10, care le creștea! Acum ar vrea-o înapoi, dar sub alt nume/număr, ca sa nu se prindă membrii de sindicat și sa ii linșeze!

Da’, in schimb, ii păcălesc pe oameni și ii scot in strada aiurea, in timp ce, in loc sa le rezolve problemele, tot ei sindicaliștii le creeaza unele suplimentare!”, scrie acesta pe Facebook.

Citește și…

„Război” între România și o altă țară europeană! Miza? Ridicarea unei fabrici gigant, care va crea mii de locuri de muncă

Proiect bombă înregistrat la Senat: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare

Vineri intră în vigoare legea! Mii de români vor beneficia de această gratuitate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare