sursa foto:  INQUAM Photos/Octav Ganea

Acuzații grave la adresa unui primar USR: ‘Profitând de atenția oamenilor la evenimentele din Ucraina, prin atribuire directă, achită sute de mii de euro avocaților săi din bugetul Primăriei’

Asociația Salvăm Brașovul lansează acuzații grave la adresa primarului USR al orașului, Allen Coliban.

Asociația citată susține că, în vreme ce privirile brașovenilor sunt îndreptate către războiul ruso-ucrainean, Coliban cere Consiliului Local Brașov să aprobe cheltuirea unor bani publici, pentru ca avocații săi să îl apere în instanță.

ONG-ul susține că Allen Coliban face „vendete” pe „banii brașovenilor”.

Acuzațiile făcute de de Asociația Salvăm Brașovul:

„Profitand de atentia oamenilor la evenimentele din Ucraina, Allen Coliban, prin atribuire directa, achita sute de mii de euro avocatilor sai din bugetul PRIMARIEI BRASOV:

Dupa ce in vara anului 2021 cu buna stiinta i-a obligat pe cei 11 Consilieri USR sa incalce Legea (OUG 26/2012) si sa  gaseasca ca este “temeinic si justificat” ca Primăria Municipiului Braşov sa angajeze si sa achite avocati din bani publici pentru a-l apara, pe persoana fizica, pe primarul ce nu a pus in executare hotarari judecatoresti definitive, acum Colliban incearca acelasi lucru fortand mana Consilierilor PSD/PNL.

Din cate cunoastem DNA Brasov a inceput urmarirea penala impotriva Consilierilor USR ce in vara au incalcat Legea, insa probabil Primarul orasului Brasov vrea ca ceilalti Consilieri (PSD/PNL) sa fie reclamati la DNA .

Astfel reclamat fiind din nou in instanta ca nu respecta hotarari judecatoresti definitive in dosarele 3228/3/2022 si 3236/3/2022  alfate pe rolul Tribunalului Bucuresti, Primarul cere din nou Consiliului Local sa aprobe cheltuirea unor bani publici,  pentru ca avocatii sa il aprere in instanta in dosarele in care nu respecta hotarari judecatoresti definitive,  facand vendete personale DAR PE BANII BRASOVENILOR!

Primarul Facebook este suparat ca sageata USR, domnul Hossu, a fost refuzat in anul 2017 de cei de la Amercian Dream cand a cerut “chipurile” pentru partid suma de 200.000 EURO pentru a nu incepe un scandal/santaj  tipic USR/Nicusor Dan.

De altfel acelasi USR nu a avut nimic cu proiectul autorizat de cei lde la Monarch si preluat de Nordis ce se afla la nici 300 m de proiectul American Dream.

Acestia au fost lasati sa construiasca chiar si doua etaje in plus fata de ce prevedea PUZ-ul USR tacand  malc. Nemaivazand cum “dealurile verzi sunt distruse”!

Prin targ umbla vorba ca atat bugetul USR cat si bugetul domnului Hossu respectiv al domnului Coliban, au crescut cu multe sute de mii de euro. Asociatia noastra a cerut in repetate randuri celor de la USR Brasov sa faca publice fondurile primite, insa au fost refuzati”.

Vezi și Document intrat în posesia Bugetul.ro. USR îi plătește partenerei de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban, chirie pe 2 apartamente

USR îi plătește partenerei de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban, chirie pe 2 apartamente

În februarie, Bugetul.ro v-a dezvăluit că „USR îi plătește partenerei de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban, chirie pe 2 apartamente”.

Filiala USR Brașov a recunoscut că îi plătește chirie partenerei de viață a primarului USR al Brașovului, Allen Coliban.  Liderul filialei, Marian Spiridon, a confirmat informația apărută în spațiul public, anume că USR Brașov bagă bani în buzunarul Cameliei Clem, iubita primarului Coliban. Reprezentanții USR susțin că Allen Coliban, de când e primar, nu contribuie la plata chiriei pentru sediul cumpărat de Camelia Clem, iar contractul de închiriere a fost încheiat între USR și PF Camelia Clem, a anunțat, în exclusivitate, Newsbv.ro.

Ei bine, conform unui document intrat în posesia Bugetul.ro, USR Brașov îi plătește chirie Cameliei Clem pentru două apartamente. 

Sediul USR Brașov este situat pe Bd-ul 15 noiembrie, Nr. 1, Et. 1, Ap. 9 și 10, Brașov.

După cum se poate observa din captura pe care Bugetul.ro v-o prezintă în exclusivitate, ambele apartamente se află în proprietatea Cameliei Clem, partenera de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban.

Facem precizarea că nu este nimic ilegal în povestea închirierii celor două apartamente de către Camelia Clem filialei USR Brașov.

Însă vorbim de un partid care în campania electorală a condamnat nepotismele și contractele oferite către clientela de partid. Așadar, putem spune că este imoral.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare