Acuzații grave:’Arată clar a blat politic’

Deputatul Eugen Tomac, preşedintele PMP, lanseaza acuzații grave după desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al PSD la alegerile prezidenţiale.

Tomac susţine că între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă ar exista un blat.

„Guvernul Dragnea 3 vrea la Cotroceni

În urmă cu 18 luni, Președintele Iohannis agrea cea de-a treia candidatură de premier propusă de Liviu Dragnea – Viorica Vasilica Dăncilă.

Nu e greu să intuim de ce Președintele în funcție a răspuns pozitiv, fără nicio condiționare, la fiecare idioțenie venită dinspre PSD în ultimii ani.

A dorit, tactic, să-l slăbească pentru a-și asigura cel de-al doilea mandat la Cotroceni. Miza era un tur doi Iohannis-Dragnea, pentru a câștiga fără mari emoții.

Dragnea a dispărut, Guvernul Dragnea 3 însă a rămas, un guvern care vrea, mai nou, să continue jocul.

Un lucru este cert. Șefa Guvernului nu-și poate depăși condiția și va rămâne tot Vasilica de Teleorman. Desemnarea șefei Guvernului Dragnea 3 drept candidat pentru Cotroceni din partea PSD arată clar a blat politic care poate da peste cap toate calculele.

Abia acum se naște șansa reală pentru un candidat autentic, care să spună lucrurilor pe nume. Eu sunt convins că el va apărea și va face diferența!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

 

Vezi și:EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare