sursa foto:  romanialibera.ro

Acuzații la adresa PNL! Angajați amenințați cu concedierea dacă nu fac campanie pentru liberali

PSD Teleorman a transmis miercuri, că angajații Poștei sunt obligați să facă PNL-ului campanie și că formațiunea va merge în instanță cu probe dacă nu încetează fenomenul acuzat.

,,În fapt, în data de 25.08.2020, angajați ai Poștei Române din județul Teleorman ne-au sesizat cu privire la presiunile politice exercitate asupra acestora în perioada 24-27.08.2020. Au fost amenințați de către directorul teritorial al Poștei Romane -Mihaela Burghiu cu concedierea la care recurge conducerea companiei la adresa salariatilor care nu vor îndeplini sarcinile politice trasate de aceasta.

Astăzi, 27.08.2020 orele 12:30-15:30 dar și vineri, orele 14:00-16:00, au fost convocați toți angajații Poștei Române la Restaurant Mara, la care va fi prezent Directorul General Provizoriu – Horia GRIGORESCU care, numai prin prezența sa impunătoare va intimida și, cum am precizat mai sus referitor la presiunile d-nei Burghiu, se vor simți într-o oarecare măsură constrânși să devină unelte electorale în campania ”door to door” dar și votanți PNL.

Ne arătăm îngrijorarea și totodată indignarea cu privire la aceste fapte pe care le vom proba în instanță în situația în care nu se urgentează măsurile de stopare ale acestor acțiuni politice. Menționăm că un exemplar al acestui comunicat de presă va fi înaintat Guvernului României spre înștiințare si aplicarea sancțiunilor corespunzătoare privind aceste fapte. În situația în care aceste întâlniri și presiuni vor continua, ne vom adresa instanțelor de judecată!”, a transmis PSD Teleorman.

Vezi și: Vârsta de pensionare se schimbă pentru anumiți români! Cine sunt cei vizați

EXCLUSIV Transfer de trupe în Poliția Română! Medicii veterinari devin polițiști

Caracatița rubedeniilor din Primăria Iași, condusă de Mihai Chirica: 51 de familii angajate în instituție

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare