sursa foto:  psnews.ro

Adrian Năstase anunță! ‘Partidul are nevoie de o strategie pe termen mai lung’

Fostul lider al PSD, Adrian Năstase, a reacţionat după moţiunea de cenzură şi a anunţat că partidul trebuie să „năpârlească”. 

„Partidul are nevoie de o strategie pe termen mai lung. O nouă politică de cadre, idei coerente de politici publice, o asumare clară a opțiunii de stânga, departamente funcționale, o structura dinamică de tineret (trădarea președintelui acestei structuri ar trebui să dea de gândit).

O altă bătălie este în curs. Viorica Dancila și-a asumat-o și trebuie să o ducă la capăt, încercând un rezultat cât mai bun.

„Avantajul” votului de ieri este că partidul va trece printr-o „năpârlire” necesară. Mulți oportuniști sau șobolani vor sări din barcă. Chiar și unii din apropierea fostului premier.

În astfel de momente, trebuie să ne amintim ce spunea Pierre de Coubertin: „Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă”.”, a scris Adrian Năstase pe Facebook.

Vezi și

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

Vești pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut

Prima lovitură! Cine e parlamentarul USR care nu va vota moțiunea de cenzură și ce avere are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare