sursa foto:  psnews.ro

Adrian Năstase nu este încântat de prestația Dianei Șoșoacă: ‘Nu e o soluție să oferi mereu circ’

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase a comentat duminică, la Antena 3, prestația senatorului Diana Șoșoacă, punctând că nu-i place stilul în care argumentele sunt strigate.

”Eu am un alt stil. Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate. (…) Am observat o involuție pe care nu pot decât să o deplâng (c.n. în cazul politicienilor)”, a spus Adrian Năstase.

”Diana Șoșoacă reușește să capitalizeze o zonă a electoratului care într-o vreme a mers cu PRM-ul și care era obișnuit cu un anumit stil al lui Vadim. (…)

Nemulțumirii profunde ale unui segment din populație îi oferi fie soluții economico și sociale – gen impozitarea progresivă – sau îi oferi circ. Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai spus fostul premier, informează antena3.ro

Citește și:

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

Super veste pentru acești angajați! Prin ce mod pot obține finanțare pentru cumpărarea unei case

După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerul de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare