sursa foto:  playtech.ro

După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Adrian Năstase anunță că USR a demarat ‘scoaterea din joc’ a premierului Nicolae Ciucă! ‘S-au cheltuit 600.000 de euro’

Fostul premier Adrian Năstase susține că are informații că s-au plătit bani grei pentru compromiterea premierului Ciucă, în scandalul acuzațiilor de plagiat. Scopul ar fi fost readucerea USR la guvernare, scrie Știripesurse.ro.

Reamintim că Bugetul.ro a dezvăluit, recent, că „USR a început propaganda, sub paravan, pentru a-l executa pe Nicolae Ciucă din funcția de premier! Bani investiți în reclame pe Facebook”.

Ce a declarat Adrian Năstase

„S-au cheltuit 600.000 de euro pentru viralizarea acuzațiilor de plagiat pentru Ciucă. Este o informație pe care am primit-o de la cineva care se pricepe la tema asta. De ce? Pentru că scoaterea din joc a lui Ciucă acum înseamnă să pui cărțile de la început, să începi negocierile pentru formarea unui guvern și să ajungi eventual din nou la introducerea USR-ului în guvern. Practic, pare că are sens acest atac…”, a declarat Năstase la Radio Guerrilla.

Întrebat dacă este un admirator al premierului Ciucă, fostul lider PSD a precizat că nu îl cunoaște pe actualul premier, însă acesta era singura soluție într-o coaliție PSD-PNL forțată de președintele Iohannis pentru a scăpa de suspendare.

Nu eram un admirator al lui Stolojan în 1991, când a căzut Guvernul Roman. În condițiile de acum, în care se băteau PSD și PNL pentru a numit pe cineva acolo, era nevoie de un profil ceva mai neutru. Existau formule mai bune? Ar fi fost mai bun Cîțu în continuare? Eu nu-l cunosc personal (pe Nicolae Ciucă, n.r.). Cred că l-am întâlnit o dată în Irak, când am fost la o inspecție. Cred că el era cel mai mic numitor comun pentru o formulă de supraviețuire, la acest moment, a unei înțelegeri care, vedem bine, este foarte complicată. Practic, cel mai mare partid, PSD, trebuia să dea premierul, dar era greu de acceptat de PNL. Premierul nu este președintele PNL, oameni importanți din PNL sunt în afara guvernului și încearcă să îi tragă preșul de sub picioare”, a mai declarat Adrian Năstase.

Vezi și EXCLUSIV USR începe propaganda, sub paravan, pentru a-l executa pe Nicolae Ciucă din funcția de premier! Bani investiți în reclame pe Facebook

VIDEO (de la min. 50):

Dezvăluirea făcută, la 21 ianuarie 2022, de Bugetul.ro:

Uniunea Salvați România (USR) a început propaganda, pe Facebook, pentru a-l demite pe generalul (r) Nicolae Ciucă din funcția de premier, după ce PressOne l-a acuzat pe șeful Guvernului că ar fi plagiat în teza de doctorat. Prin pagina de Facebook „Fără penali în funcții publice”, USR a investit în promovarea pe Facebook a anchetei realizate de Emilia Șercan. Deși nu avem o decizie a Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) în acest caz, persoanele aflate în spatele paginii „Fără penali în funcții publice” îi solicită președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe premierul Ciucă, acestea numindu-l pe șeful Guvernului „politician impostor”.

Conform verificărilor făcute de Bugetul.ro, pagina „Fără penali în funcții publice” are aceleași date de contact cu cele ale paginii oficiale a USR (USR-PLUS).

USR a plătit pentru trei reclame difuzate sub paravanul „Fără penali în funcții publice”, prin care cere demiterea lui Nicolae Ciucă, după cum se poate observa în captura prezentată de Bugetul.ro.

Vezi și SURSE Inechitatea din sistemul de pensii pe care intenționează să o rezolve Guvernul Ciucă

Mesajul transmis de USR, prin intermediul „Fără penali în funcții publice”, prin care solicită „execuția” premierului Nicolae Ciucă:

<<„Ai plagiat, pleci din funcție!”. Este un principiu clar în orice țară cu o democrație consolidată.
Furtul intelectual este tot furt. În timp ce românii cinstiți studiază zeci de ani pentru obținerea doctoratului, politicieni impostori și-au făcut un obicei din a obține, prin fraudă, diplomele de doctorat. Ei trebuie să plece.
Klaus Iohannis ar trebui să fie primul care îi solicită demisia premierului Nicolae Ciucă>>.

„Fără penali în funcții publice” și pagina oficială a USR au aceleași date de contact

Trei reclame plătite de USR, pe Facebook, prin care solicită demiterea lui Nicolae Ciucă

În paralel, un deputat USR a sesizat CNATDCU cu privire la „POSIBILUL PLAGIAT” al lui Nicolae Ciucă.

„Am sesizat Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) cu privire la posibilul plagiat al tezei de doctorat a prim-ministrului Guvernului României, Nicolae Ciucă.
Am făcut acest lucru în baza art. 3 și 4, Anexa nr. 3 din Ordinul nr. 5229/17.08.2020”, a anunțat Mihai Polițeanu, deputat USR.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare