sursa foto:  spotmedia.ro

EXCLUSIV USR începe propaganda, sub paravan, pentru a-l executa pe Nicolae Ciucă din funcția de premier! Bani investiți în reclame pe Facebook

Dezvăluire Bugetul.ro. Uniunea Salvați România (USR) a început propaganda, pe Facebook, pentru a-l demite pe generalul (r) Nicolae Ciucă din funcția de premier, după ce PressOne l-a acuzat pe șeful Guvernului că ar fi plagiat în teza de doctorat. Prin pagina de Facebook „Fără penali în funcții publice”, USR a investit în promovarea pe Facebook a anchetei realizate de Emilia Șercan. Deși nu avem o decizie a Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) în acest caz, persoanele aflate în spatele paginii „Fără penali în funcții publice” îi solicită președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe premierul Ciucă, acestea numindu-l pe șeful Guvernului „politician impostor”.

Conform verificărilor făcute de Bugetul.ro, pagina „Fără penali în funcții publice” are aceleași date de contact cu cele ale paginii oficiale a USR (USR-PLUS).

USR a plătit pentru trei reclame difuzate sub paravanul „Fără penali în funcții publice”, prin care cere demiterea lui Nicolae Ciucă, după cum se poate observa în captura prezentată de Bugetul.ro.

Vezi și SURSE Inechitatea din sistemul de pensii pe care intenționează să o rezolve Guvernul Ciucă

Mesajul transmis de USR, prin intermediul „Fără penali în funcții publice”, prin care solicită „execuția” premierului Nicolae Ciucă:

<<„Ai plagiat, pleci din funcție!”. Este un principiu clar în orice țară cu o democrație consolidată.
Furtul intelectual este tot furt. În timp ce românii cinstiți studiază zeci de ani pentru obținerea doctoratului, politicieni impostori și-au făcut un obicei din a obține, prin fraudă, diplomele de doctorat. Ei trebuie să plece.
Klaus Iohannis ar trebui să fie primul care îi solicită demisia premierului Nicolae Ciucă>>.

„Fără penali în funcții publice” și pagina oficială a USR au aceleași date de contact

Trei reclame plătite de USR, pe Facebook, prin care solicită demiterea lui Nicolae Ciucă

 

În paralel, un deputat USR a sesizat CNATDCU cu privire la „POSIBILUL PLAGIAT” al lui Nicolae Ciucă.

„Am sesizat Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) cu privire la posibilul plagiat al tezei de doctorat a prim-ministrului Guvernului României, Nicolae Ciucă.
Am făcut acest lucru în baza art. 3 și 4, Anexa nr. 3 din Ordinul nr. 5229/17.08.2020”, a anunțat Mihai Polițeanu, deputat USR.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

La jumătatea lunii decembrie 2021, Stiripesurse.ro dezvăluia că USR va trece la destructurarea Guvernului Ciucă

În acest context tulbure, s-a pus la punct un plan de destabilizare/destructurare a autorității statului român. Totul pentru anul 2024 – anul alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Ținta: Relansarea candidaturii lui Dacian Cioloș la alegerile prezidențiale.

Într-o suită de întâlniri la Paris și București s-a decis strategia de atac la noul guvern condus de Nicolae Ciucă. S-a plecat de la premisa ca un atac masiv nu este posibil din foarte multe motive. Prin urmare fiecare membru al executivului va fi luat la rând prin exploatarea prin hiperbolizare a oricărui ”mic defect sau pată” găsită în biografia sau CV-ul său. Se va alege ținta și apoi se va ”merge țintit până la doborârea și eliminarea țintei”, scria, la 16 decembrie 2021, Știripersurse.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare