Afacerea discretă a fiului primarului Florentin Pandele. Băiatul edilului din Voluntari este jucător pe piața imobiliară

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, are doi băieți mari din prima căsătorie, pe Bogdan și pe Andrei, Fiul cel mare al edilului, Bogdan, este implicat în afaceri imobiliare, firma sa având rezultate spectaculoase.

Florentin Pandele a fost căsătorit cu Adela Constantin, cu care îi are pe cei doi băieți. După divorț, acesta  s-a căsătorit cu Gabriela Firea, cu care are doi băieți, David Petru și Zian Mihail.

 

Citește și: Pensiile ajung mai târziu, luna aceasta, la beneficiari! Când veți intra în posesia banilor

Andrei și Bogdan au dezvoltat Avangarde Forest

Bogdan Pandele este implicat în afaceri imobiliare. Acesta a fost, în primă fază, manager general la firma cu profil imobiliar, unde era ajutat de fratele lui Andrei, care ocupa funcția de director de vânzări.

Ulterior, Bogdan a dezvoltat proiectul Avangarde Forest, două ansambluri rezidențiale în zona  Unul este compus din 24 de vile cu suprafețe de câte 200 metri pătrați și unul de apartamente.

“Mai avem disponibile 25-30 de apartamente, din totalul de 200 pe care le-am construit. De asemenea, avem şi circa 4.000 de metri pătrați de spații comerciale în ansamblu.

Ca facilități, complexul dispune de sala de fitness, piscina interioară, supermarket, parc privat, loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis, gradiniță, after school sau restaurant”, declara Bogdan Pandele acum câțiva ani în presa economică despre apartamentele scoase la vânzare.

Vezi și: Pensiile ajung mai târziu, luna aceasta, la beneficiari! Când veți intra în posesia banilor

Firma lui Bogdan Pandele are profit uriaș

În 2018, fiul cel mare al lui Florentin Pandele a  ridicat 64 de vile de lux în Pipera, iar casele au o suprafață de peste 300 de metri pătrati, două etaje și terasă.

Prețul fiecăruia începea de la 300.000 de euro, iar valoara întregului complex era de aproximativ 20 de milioane de euro.

În urmă cu patru ani, cifra de afaceri a companiei deținută de fiul lui Florentin Pandele a fost de 8.625.095 lei, iar profitul de 1.100.111 lei, pentru ca în ultimul an fiscal înregistrat cifra de afaceri să urce la 9.502.914 lei, iar profitul să crească și el până la 1.292.699 lei, potrivit fanatik.

Florentin Pandele, la al șaselea mandat consecutiv

Nu doar Bogdan Pandele are succes. Nici tatăl său nu se lasă mai prejos. Florentin Pandele (61 de ani) a ajuns la al șaselea mandat consecutiv de primar al orașului Voluntari, fiind ales prima dată în anul 2000.

Ulterior, la toate scrutinurile electorale, Florentin Pandele nu a avut practic rival, câștigând din primul tur și la mare distanță de urmăritori.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare