sursa foto:  Dcmedical.ro

Doctorul Adina Alberts pune sub semnul întrebării decizia autorităților: Din 100 de teste, doar 5 persoane erau pozitive! Restul de 95 erau sănătoase

Doctorul Adina Alberts a testat, joi, orașul Slobozia – oraș carantinat de autorități.

Din 100 de teste efectuate, Alberts a descoperit că doar 5 persoane erau pozive. Restul de 95 erau sănătoase.

Azi am testat la Slobozia- oraș carantinat! Din cele 100 de teste efectuate, am găsit 5 persoane pozitive: două persoane în vârstă, o persoană în jur de 50 de ani și un cuplu de tineri. Tinerii nu aveau niciun simptom. Le-am recomandat tuturor să reconfirme rezultatul testării rapide cu un test PCR ( deși știam sigur că nu o vor face din motive financiare), și să își contacteze de urgență medicul de familie.

Restul de 95 de persoane erau sănătoase. De ce stau cei sănătoși în carantină?! De ce autoritățile nu testează în masă?! De ce nu bugetăm din fonduri europene achiziționarea testelor rapide Antigen COVID-19?! Bani există! Cei bolnavi stau acasă să se refacă, cei sănătoși își văd de activitățile cotidiene aproape nestingheriți…Nu așa ar fi normal?!
#SanatateaTAPrioritateaMEA #Teste #Testare #Rapid #TestareRapida #Antigen #DrAdinaAlberts #Normal #Firesc #Europa”, spune Adina Alberts.

Vezi și

EXCLUSIV DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar

Proiect de lege controversat: Cu cât ar urma să fie taxați din salariu angajații

Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare