sursa foto:  europalibera.org

Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

Știripesurse.ro a prezentat, în urmă cu două zile, o circulară care umblă pe la ministere, potrivit căreia funcționarii și demnitarii ar urma să se bage în față la vaccinarea împotriva Covid-19.

Circulara respectivă este de la Ministerul Fondurilor Europene. În document se precizează că, la solicitarea Ministerului Sănătății, până la 16 noiembrie, ora 10:00, trebuia transmis numărul angajaților MFE care vor să se vaccineze.

Și Bugetul.ro a intrat în posesia unui astfel de document, care a ajuns în birourile salariaților de la Ministerul Economiei.

Practic, în document se face catagrafia pentru angajații din minister: câți angajați are în total instituția și câți din ei vor să se vaccineze. Hârtia trebuia predată până pe 16 noiembrie, ora 13:00.

Un amănunt important este acela că vaccinarea nu este obligatorie, după cum se poate observa în documentul intrat în posesia Bugetul.ro

Ce a declarat Ludovic Orban despre acest subiect: 

„Nu mă întrebaţi pe mine de ce au fost trimise. Cheia de interpretare nu este că au funcţionarii prioritate. Despre campania de vaccinare vă pot spune atât: priorităţile la vaccinare în funcţie de cantităţile care vor fi livrate sunt cele anunţate de preşedintele României”.

Ce a spus Klaus Iohannis:

Vaccinarea se va face etapizat şi va începe cu anumite grupe de populaţie stabilite pe criterii epidemiologice şi medicale. Întâi, personalul medical, cei din grup de risc şi cei din educaţie, siguranţa naţională, transporturi, energie, furnizarea de apă şi alimente”.

Documentul prezentat de Știripesurse:

content-image

Vezi și

Vești importante pentru șoferi! Ce se întâmplă cu calcularea polițelor RCA

Document. Suma impresionantă pe care o va câștiga omul pe care Clotilde Armand îl face șef al Poliției Locale Sector 1

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări majore pe piața imobiliară: De ce trebuie să țineți cont la închirierea sau cumpărarea unei locuințe

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare