sursa foto:  mediafax.ro

Alegeri anticipate pentru ieșirea din criza politică! Alexandru Rafila: ‘PSD cu siguranță nu pierde’ ‘

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, că ”Din punct de vedere legal durează câteva luni: în primul rând trebuie să ajungi în situația ca președintele să dizolve Parlamentul și să convoace alegeri”.

”Există o variantă: cea a alegerilor anticipate! Opinia noastră este că percepția publică este în schimbare în favoarea PSD și probabil că, dacă actuala structură de putere nu mai corespunde votului dat în luna decembrie, ar trebui organizate astfel de alegeri.

Eu nu știu dacă o să câștige PSD, dar cu siguranță nu pierde. Pierde din păcate România prin această inconsecvență și neseriozitate, mai ales în gestionarea sănătății.

Alegerile nu se pot face de azi pe mâine. Din punct de vedere legal durează câteva luni: în primul rând trebuie să ajungi în situația ca președintele să dizolve Parlamentul și să convoace alegeri.

Dacă noi am organizat alegeri în luna decembrie, când aveam 10.000 de cazuri pe zi, acum văd că sunt doar 3.000 de cazuri pe zi. Ministerul Sănătății ne-a adus în situația în care nu mai avem locuri în spitale”, a spus Alexandru Rafila.

”Dacă, la un moment dat, se ajunge la căderea acestui guvern, noi nu putem să acceptăm decât poziţia de prim-ministru pentru că reprezentăm cel mai mare partid din Parlament, cu cele mai multe voturi populare”, a mai spus deputatul PSD, informează realitatea.net

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare