Alertă! Camera de Comerț amână alegerile din 2020

Camera de Comerț și Industrie a Bucureștiului amână alegerile din 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

În contextul actualei pandemii de coronavirus și a restricțiilor existente în organizarea unor întruniri cu un număr semnificativ de participanți, Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a decis, la recenta sa reuniune, prelungirea mandatului conducerii alese a Camerei bucureștene până în luna martie 2021, când va avea loc convocarea statutară a Adunării Generale a membrilor CCIB, în conformitate cu prevederile Legii 335/2007 și ale Statutului CCIB.

Pâna în martie 2021, conducerea Camerei bucureștene este asigurată în continuare de dl. dr. ing. Costică T. Mustață, în calitate de președinte. Dl. Costică T. Mustață este directorgeneral al companiei Uzinsider Techno SA, parte a grupului de firme Uzinsider SA, și profesor invitat la Universitatea Politehnică București.

Vicepreședinți ai CCIB sunt: dl. dr. Aurel Vainer (membru onorific al CCIB, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România), dl. Iuliu Stocklosa (East Electric SRL) și dl. Gheorghe Lemnaru (Ghele Impex SRL). De asemenea, este prelungit, tot până la data menționată, mandatul conducerilor celor șase Secțiuni ale CCIB (Comerț, Servicii, Industrie, Turism, Cercetare-Dezvoltare-Inovare și Membri Colectivi).

Vezi și

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare