Alertă la CFR! Locomotiva unui tren cu 25 de vagoane a deraiat

Alertă la Căile Ferate Române! Locomotiva unui tren cu 25 de vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat, marți, de la o osie.

Un nou incident pe căile feroviare din România. Informația a fost făcută publică de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Traficul feroviar este blocat.

La data de 28 martie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metri, o locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat de la o osie, scrie Curierul de Vâlcea.

Ce a transmis IPJ Vâlcea

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind constatate doar pagube materiale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului feroviar.

Traficul feroviar este blocat pe ruta Băbeni-Alunu”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea marți, 28 martie 2023, la ora 11.00.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare