sursa foto:  realitatea.net

Alertă roșie! Prima regiune din România unde ar putea să apară coronavirusul

Se trage un puternic semnal de alarmă! Un fost ministru al Sănătății a dezvăluit numele primei regiuni din România unde ar putea să apară coronavirusul.

Într-o intervenție telefonică la TV, fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că în regiunea Maramureșului ar putea să apară primele cazuri de coronavirus.

Motivul? 8.000 de oameni din Borșa lucrează în regiunile afectate din Italia, a anunțat Sorina Pintea.

Maramureșul ar putea avea probleme. În regiunile afectate din Italia lucrează 8.000 de oameni din Borșa”, a afirmat fostul ministru, la România TV.

Au apărut primele decese în Italia

Un bărbat de 84 de ani internat într-un spital din Bergamo a murit din cauza coronavirusului, au anunţat autorităţile italiene, potrivit La Repubblica.

Duminică, în Italia au fost înregistrate primele trei decese provocate de virusul gripal.

Autorităţile italiene fac eforturi să găsească pacientul zero.

Potrivit gazzetta.it, în peninsulă sunt infectate 112 persoane în Lombardia (cu două decese), 11 în Veneto (cu un deces), 9 în Emilia Romagna, 3 în Piemonte, 3 în Trentino Alto Adige și 3 în Lazio.

În regiunile Lombardia şi Veneto, autorităţile au închis şcolile şi universităţile şi au anulat manifestaţiile publice, inclusiv meciuri din prima ligă de fotbal italiană şi Carnavalul de la Veneţia.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare