EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

Deși nu este încă oficial, jocurile par a fi făcute, iar șeful Corpului de Control al ANPC și președinte al CRPC Brașov, comisarul-șef Sorin Susanu, ar putea intra în lupta pentru Primăria Brașov.

Aparent, Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu i-ar acorda „susținere totală” lui Susanu, la Brașov.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele Organizaţiei Municipale Braşov a Pro România, Liviu Lupu, pe Facebook.

Vezi și SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

„Cred cu tărie că brașovenii ar dori o schimbare”

Luni dimineața, Bugetul.ro l-a contactat pe Susanu, care, deși nu ne-a confirmat că intră în luptă pentru Primăria Brașov, a recunoscut că a vorbit chiar cu Victor Ponta despre acest subiect.

Mai mult, Sorin Susanu ne-a precizat că urmează să îi invite pe contracandidații actualului primar George Scripcaru la o întâlnire pentru unirea Stângii și pentru binele brașovenilor.

Este important și mă simt extrem de încântat de faptul că se conturează o susținere tot mai mare din partea celor mai importanți lideri politici de pe scena politică actuală, vis-a-vis de candidatura mea la Primăria Brașov și mă bucură faptul că, așa cum am și discutat cu domnul Victor Ponta, există dorința unei schimbări și, totodată, se dorește, așa cum și eu am spus, o campanie electorală pozitivă, bazată pe idei și pe construcție, având ca singur scop realizarea obiectivelor și dorințelor brașovenilor.

În acest sens, mă gândesc chiar să am o întâlnire cu toți contracandidații domnului Scripcaru, cu care să discut anumite principii și un mod corect de a ne manifesta în această campanie electorală, pentru că am convingerea că doar o abordare civilizată, pozitivă și constructivă va avea efectul scontat și, chiar dacă am convingerea că unii dintre acei contracandidați nu vor da curs invitației mele, îi rog să ia în calcul faptul că este mai important să realizăm obiectivele propuse și să se lase la o parte orgoliile și interesele personale.

Așa cum s-a creionat în week-end, se pare că există dorința de a se realiza o Stângă unită și, după cum am văzut, la acest proiect se alătură chiar și partide cu viziune liberală, lucru care îmi dă mare încredere în perspectiva competiției electorale de la Brașov.

Cred cu tărie că brașovenii ar dori o schimbare și o evoluție în ceea ce înseamnă modul de administrare și gestionare al orașului”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu.

Vezi și

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare