sursa foto:  youtube.com

Alexandra Stan se REVOLTĂ: Cântăreaţa dezvăluie realitatea cruntă dintr-un spital din România- acuzaţii fără precedent

Dezvăluiri şocante ale cântăreţei Alexandra Stan. Vedeta s-a dezlănţuit pur şi simplu pe o reţea de socializare şi a făcut acuzaţii fără precedent. Ţinta a fost spitalul unde este internat tatăl său.

Alexandra Stan dă de pământ pur şi simplu cu personalul medical de la Spitalul Judeţean din Constanţa. Asistentele medicale din Secţia Medicală 2 au fost luate la ţintă.

Plecată în Statele Unite ale Americii, cântăreaţa a revenit la Constanţa pentru a-şi vedea tatăl care este internat. Artista a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu mizeria din salon şi de la grupul sanitar.

Alexandra îi acuză pe asistenţii medicali că nu schimbă un cearşaf dacă nu primesc bani în schimb.

„Îmi iubesc ţara şi mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înţeleg de ce noi între noi nu putem să ne respectăm şi să ne oferim tot ce este mai bun! Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasă înseamnă #Romania. Acum am venit în ţară din cauză că tatăl meu se afla în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături şi am rămas şocată de condiţiile de la etajul 1, Secţia Medicală 2, din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită şi corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorba cu mine când le-am atras atenţia că trebuie schimbata branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearşafului trebuie sa le dai bani. Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuşi, că putem mai mult de atât”, spun acuzaţiile Alexandrei Stan.

Vezi și Apare un nou retailer în România: Pe ce piață vrea să se impună și câte persoane va angaja

Un antreprenor local intră tare pe piață: Ce fabrică va construi și ce va produce

Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare