sursa foto:  zumzi.com

Apare un nou retailer în România: Pe ce piață vrea să se impună și câte persoane va angaja

Un nou retailer își va deschide porțile pe 8 martie. Acesta face parte din grupul XXXLutz, unul dintre cei mai mari retaileri din lume de pe segmentul său. Grupul deține 566 de magazine în toată lumea, printre care și magazinul care urmează să se deschidă în Timișoara.

Este vorba despre retailerul de mobilă și accesorii Mömax. Gigantul intră tare pe piață și are planuri mărețe. Retailerul vrea să deschidă 20 de magazine anul viitor.

Noul magazin are o suprafaţa de aproximativ 4.200 de metri pătraţi, iar un sfert din angajații săi sunt pensionari. Mömax a realizat la Timişoara şi două depozite: unul lângă magazin, care are în jur de 1.000 metri pătraţi, şi unul localizat într-un parc logistic, cu o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi.

“Am investit patru milioane de euro în magazinul Mömax din Timişoara. Am ales Timişoara pentru că are o infrastructură puternică, este foarte importantă autostrada care trece pe lângă Timişoara, şi pentru că sunt foarte mulţi vorbitori de limba germană, iar noi avem nevoie de colegi care vorbesc şi limba germană. Depozitul este plin şi aşteptăm clienţii să treacă pragul magazinului, în depozit avem aproape zece milioane de euro stoc cu care aşteptăm clienţii la deschidere. Am adaptat preţurile la buzunarele clienţilor noştri, avem preţuri foarte bune şi am făcut foarte multe oferte pentru deschidere, valabile pentru lunile martie şi aprilie”, a afirmat Janos Grigassy, marţi, la deschiderea oficială a magazinului Momax.

Potrivit zf.ro, retailerul a angajat 104 persoane până în 67 de ani.

“Am angajat pensionari pentru că nimeni până acum nu s-a gândit la pensionari. Noi credem că şi pensionarii au un potenţial foarte mare, cei care vor să lucreze şi vor să fie activi pe piaţă nu găseau până acum un loc de muncă, aşa cum am oferit noi la Mömax. Noi credem că echilibrul între tinerii şi pensionarii angajaţi este foarte sănătos. Pensionarii au experienţă de viaţă, sunt calmi, pot să se ocupe de clienţi mai uşor. Pensionarii angajaţi au până în 67 de ani”, a mai declarat Janos Grigassy.

Vezi și Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

Guvernul Dăncilă s-a pus pe capul preoților: Ce amenzi riscă, dacă mai fac asta

CAPĂT de linie! Ce cunoscută bancă DISPARE din România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare