sursa foto:  Facebook

Alexandru Cumpănașu a explodat: ‘Este ordin pe unitate’

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a explodat, marți, după ce au apărut în presă declarațiile pe care Gheorghe Dincă le-a dat în fața anchetatorilor.

Cumpănașu este convins că sistemul vrea să închidă acest caz cât mai repede și că Dincă execută doar niște comenzi.

„Este ordin pe unitate la sistem ca acest caz să fie închis cât mai repede. El execută niște comenzi”, a afirmat Cumpănașu, la România TV.

Conform lui Alexandru Cumănașu, DIICOT ar vrea să închidă cazul cât mai curând, fără a investiga clanurile interlope din zonă și rețelele de proxeneți.

Despre Alexandra, conform România TV, monstrul din Caracal a declarat: „Alexandra mi-a făcut semn să o iau la ocazie. I-am oferit Alexandrei bani în maşină. Nu a vrut! Nu am violat-o pe Alexandra. O noapte am dormit cu ea în pat. (..) Am acţionat singur. Nu am avut complici”.

Dincă a mai relatat că a întreținut relații sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fată.

„Luiza a mers de bunăvoie acasă, am convins-o (…) Am lovit-o. Am încercat să o resuscitez. Am abandonat cadavrul lângă apă”.

Vezi și

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

EXCLUSIV Probele pe care Remus Rădoi le va prezenta azi la DIICOT: Înregistrări explozive

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare