sursa foto:  digi24.ro

Alina Gorghiu îi liniștește pe români: ‘Nu introducem taxe, impozite noi, nu se majorează cele existente. Spun răspicat, deoarece aud zilnic această campanie de manipulare’

Senatorul PNL Alina Gorghiu a precizat că actuala Coaliție de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR nu ia în calcul majorarea taxelor și impozitelor existente.

 

„E un mod constant de a face politică, așa fac anumiți oameni din partide. Trecând peste circ, vorbim de un buget pe 2021 făcut cu mult profesionalism și responsabilitate. Oamenii raționali știu că misiunea a fost una foarte dificilă. Vorbim de derapaje fiscal-bugetare acumulate în guvernările PSD.

Discursul lui Florin Cîțu a fost cât se poate de echilibrat, iar bugetul are câteva elemente concrete, care vor rămâne în urechile celor care au vrut să cunoască adevărul.

 ”Vorbim de investiții-record / Nu introducem alte taxe”

Vorbim de investiții-record. Niciun alt guvern nu poate să spună că a investit peste 62 miliarde de lei , adică 5,5% din PIB.

Nu introducem taxe, impozite noi, nu se majorează cele existente. Spun răspicat, deoarece aud zilnic această campanie de manipulare.

Vorbim de o creștere prognozată de 4,3% din PIB cu o inflație de 2,4%. Puterea de cumpărare va fi păstrată, conform Gândul.ro.

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare