EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Polițiștii de la Federația Publisind ies din nou în stradă. După ce săptămâna trecută au protestat în fața Palatului Cotroceni, astăzi vor merge în fața Ministerului Muncii, condus de ministrul Raluca Turcan.

Ofițerul Ștefan Teoroc, președinte al Publisind, a declarat, pentru Bugetul.ro, că de-acum înainte vor fi numai acțiuni atipice.

Vezi și EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

Mai mult, Teoroc a afirmat că mitingul de azi va fi exact așa cum își dorește premierul Florin Cîțu: silențios – cu măști speciale pe gură.

Vom avea un protest astăzi, la ora 11:00. Vor fi acțiuni, deși legale, totuși, atipice, care vor atrage atenția în mod deosebit.

N-am primit nicio invitație până acum, la vreo discuție. Ei spun nu tăiem nimic anul ăsta. Ok, deci de la 1 ianuarie (2022 – n.r.)”, a declarat, pentru Bugetul.ro, șeful Publisind.

Întrebat dacă polițiștii vor da fumige, la fel cum au făcut săptămâna trecută, în fața Palatului Cotroceni, Ștefan Teoroc ne-a declarat: „Să vedem”.

„Acel dialog pe care și-l dorește Cîțu”

„Va fi un miting atipic, prin modul de desfășurare, va fi un miting silențios, cum își dorește Cîțu, cu niște măști speciale pe gură. 

Va fi acel dialog pe care și-l dorește Cîțu, ușor ajustat”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, liderul Publisind.

Acest proteste este o reacție la intenția prim-ministrului Florin Cîțu de a inchide sindicatele, pentru ca deranjează cu proteste.

După ce Guvernul Cîțu a decis să înghețe salariile pe anul 2021, polițiștii au început să protesteze împotriva Cabinetului PNL-USR-PLUS-UDMR.

Acțiunile au început din luna ianuarie.

inquamphotos

Vezi și

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

Situație scandaloasă! Mii de persoane încasează pensii speciale fără să fi plătit vreo contribuție la stat. Ce funcții au ocupat aceștia

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare