sursa foto:  zdbc.ro

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Dezvăluire Bugetul.ro. Executați silit din propriul apartament, situat pe Strada Stirenului din Onești, doi bătrâni au pus la cale o luare de ostatici ca în filme. Scopul? Bătrânul, pe numele său Gheorghe Moroșan, a cerut 300.000 de lei – contravaloarea apartamentului pierdut în instanță.

Negocierile, însă, au eșuat, iar finalul a fost unul tragic: ambii ostatici au murit. Bătrânul de 68 de ani a ajuns și el la spital în stare gravă, după ce a fost împușcat de oamenii legii.

Femeia, A. Moroșan, a fost reținută pentru complicitate la privare de libertate.

Povestea pe scurt:

În jurul orei 11:00, Gheorghe Moroșan a luat ostatici doi muncitori care lucrau la fostul său apartament, pe care l-a pierdut în instanță.

Chiar el a sesizat Poliția cu privire la fapta pe care a făcut-o. Mai mult, el a solicitat 300.000 de lei, să i se restituie apartamentul pierdut, să vină televiziunea și să vină un ministru (nu a precizat ce ministru), conform unupetrotus.ro.

Negocierile cu oamenii legii au eșuat, astfel că Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, i-a ucis pe cei doi muncitori.

În momentul în care au auzit țipetele muncitorilor, polițiștii au intervenit în forță și l-au împușcat în membrele inferioare pe criminal. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde este ținut sub pază.

Ulterior, soția criminalului, A.M., a fost reținută pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Bugetul.ro vă prezintă fotografii în premieră cu soții Moroșan:

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare