sursa foto:  digi24.ro

Amenințat cu demiterea de Liviu Dragnea, șeful ANPC face o mutare-surpriză! A fost surprins în campanie cu PSD

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Pîrvu, a fost surprins, luni, în campanie cu Partidul Social Democrat.

„Marius Pîrvu, şeful Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, este la Piteşti, pentru a susţine echipa PSD la alegerile europarlamentare. Pîrvu a venit în centrul municipiului pentru a se întâlni cu Rovana Plumb”, a scris site-ul institutiilestatului.ro.

Sursa foto: institutiilestatului.ro

Recent, șefii mai multor instituții de forță ale statului, printre care și ANPC, au fost amenințați cu demiterea de liderul PSD, Liviu Dragnea.

La scurt timp, ANPC a intrat, parcă, în priză, derulând controale pe bandă rulantă. Ultima mare acțiune desfășurată a fost cea de amendare a unui celebru operator de telefonie mobilă, pe fondul majorării prețului abonamentelor.

Potrivit surselor Bugetul.ro, este vorba de Vodafone. Mai mult, ANPC i-a dat ordin gigantului să înceteze cu această practică incorectă.

Vezi și

SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Măsură-bombă pregătită de Guvern! Ordonanța de Urgență ce urmează să fie adoptată în luna mai

Cine ar fi comandat, de fapt, sondajul care o prezintă pe Kovesi favorită la prezidențiale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare