sursa foto:  ziaruldinmuscel.ro

ANAF anunță că a dat lovitura! Inspectorii au blocat la vamă zeci de colete

Anunț făcut luni de Agenția Națională de Administrare Fiscală! Inspectorii ANAF au blocat la vamă zeci de colete.

În data de 08.10.2019 lucrătorii vamali de la Biroul vamal Calafat au efectuat un control fizic la o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, ce transporta conform documentelor însoţitoare, 99 colete cu textile, pe ruta Bulgaria – Germania.

În urma controlului vamal total asupra celor 99 de colete, au fost identificate în 55 dintre acestea, 1969 articole de îmbrăcăminte cu o valoare aproximativa de piața de 290.800 lei, purtând diverse mărci consacrate: ARMANI JEANS, BALENCIAGA, DSQUARED, GIVECHY, KENZO, MONCLER, PHILIPP PLEIN, STONE ISLAND, TOMMY HILFIGER, VALENTINO, VERSACE, susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală.

Bunurile au fost reţinute de către autoritatea vamală, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 608/2013 și ale Legii nr.344/2005 – privind unele măsuri pentru asigurarea respectării dreptului de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, fiind demarate procedurile în vederea expertizării acestora de către titularii DPI, pentru fiecare
din mărcile respective, urmând a se lua măsurile legale.

Vezi și

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Tăriceanu: Ar putea fi ‘devorat’ de DNA! Undă verde din partea liberalilor

Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

O bancă importantă din Romania vrea să atragă mai mulți clienți! A lansat un nou credit ipotecar

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare