Anunț de ultimă oră a premierului! Ce cere miniștrilor

Premierul Ludovic Orban le-a cerut, marţi, miniştrilor Muncii, Apărării şi Internelor, după eliminarea pensiilor speciale, mai puţin ale militarilor, să găsească soluţii pentru recalcularea ”pensiilor nesimţite” şi să reevalueze vârstele de pensionare.

”Cumva ar trebui, doamna ministru (al Muncii – n.r) şi domnul ministrul de Interne, domnul ministru al Apărării, să ne uităm un pic şi la vârsta de pensionare şi să vede cum putem asigura recalcularea pensiilor nesimţite, cele care au fost făcute prin umflarea pe ultima sută de metri a veniturilor pentru a se ajunge la o pensie mai mare”, a declarat, marţi, premierul Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern, vorbind despre eliminarea pensiilor speciale.

Premierul a afirmat că ”trebuie să corectăm aceste nedreptăţi pentru că provoacă o nemulţumire profundăm în rândul militarilor şi jandarmilor”.

”Şefimea şi-a tras pensii nesimţite”, a mai spus Orban.

Legea de eliminare a pensiilor speciale a fost adoptată, marţi, de Camera Deputaţilor, cu 247 de voturi ”pentru”, 21 de abţineri, vizaţi fiind, printre alţii, parlamentarii, judecătorii şi procurorii, personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor, funcţionarii publici cu statul special, funcţionariI publici parlamentari.

 

Vezi și: EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Alertă pentru șoferi! Se dau amenzi de mii de lei pentru această faptă

Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare