sursa foto:  click.ro

Anunț de ultimă oră! Mugur Isărescu a găsit soluția

Mugur Isărescu a declarat că pentru a fi majorate pensiile, Guvernul Orban ar trebui să se impumute. „Întrebările dacă există sau nu bani pentru majorarea pensiilor sunt ciudate, în contextul în care România are deficite atât de mari, însă o soluţie ar fi împrumuturile”, a spus guvernatorul BNR.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a anunțat că o soluție pentru majorarea pensiilor, ar fi imprumururile. De asemenea, Isărescu a spus că „ministrul Finanţelor şi premierul au inclus creşterea în bugetul cu un deficit de 3,6%”.

„Întrebările dacă există sau nu bani pentru majorarea pensiilor sunt ciudate, în contextul în care România are deficite atât de mari, însă o soluţie ar fi împrumuturile”, a spus guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

România îşi permite majorarea cu 40% a pensiilor şi dublarea alocaţiilor, în condiţiile în care Comisia Europeană va declanşa în perioada următoare procedura de deficit excesiv? – a fost întrebat expertul.

Răspunsul lui Isărescu: „Ministrul Finanţelor şi premierul au spus foarte clar că au inclus creşterea în bugetul cu un deficit de 3,6%. Deci mai mult cred că trebuie să discutaţi cu dânşii” a adăugat Mugur Isărescu, anunță ziarero.antena3.ro.

 

Vezi și:E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare