sursa foto:  g4media.ro

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român’

Cutremur în Uniunea Salvați România! Liderul USR București, Claudiu Năsui, este, pur și simplu, făcut praf din interior.

Sorin Ioan Ceacâr, consilier USR Sector 4, dă de pământ cu Claudiu Năsui, despre care spune că a trăit în lux, „pe banii furați de la statul român”.

Ceacâr amintește că președinte USR București se trage din familia Năsui, care a devalizat statul la începutul anilor 90, prin „Afacerea Motorola”.

„Asa cum v am promis , incepind de azi si pina la alegerile locale , am sa va vorbesc despre”oamenii noi ” din USR. Multi ma vor injura, dar e de datoria mea sa le arat bucurestenilor pe cei care se vor in fruntea urbei. Daca aleg in cunostiinta de cauza, constiinta mea e impacata.
Am intrat in USB in martie 2016, cand eram putin peste 100 de oameni. Asa ca i-am observat atent pe cei care au venit cu timpul, sa”salveze” si ei Bucurestiul. Unii au fost de valoare, altii doar impostori sau beizadele de corupti.Majoritatea oamenilor de valoare au plecat sau au fost indepartati.Au mai ramas ceva, dar vor dispare si ei foarte curand.
Nivelul de impostura a atins cote maxime in USR, odata cu controlul absolut al partidului de Barna si camarila lui. NU e nevoie sa insist , sunt destule articole in presa care le arata „grija” fata de romani.
Astazi vreau sa ma refer la presedintele USR Bucuresti- Claudiu Nasui.
Asa cum am mai scris , Claudiu Nasui face parte din familia fratilor Nasui, cei care au devalizat statul roman de 8 milioane de dolari( nivelul anului 91-92 !! ) prin afacerea MOTOROLA( link mai jos). Dupa 10 ani de procese , EI AU SCAPAT CU PRESCRIPTIA SI CU BANII LUATI ! Doar cativa amarati de la Mapn au facut puscarie.
Motivul pentru care il „mangai” pe Claudiu Nasui se datoreaza faptului ca , in curand, vor fi alegeri locale, iar USR Bucuresti doreste alesi locali . Daca ei au in acest moment un asemenea exponent al clasei salvatoare de oricine si orice, ma simt obligat sa le arat bucurestenilor cine le doreste binele.
Sa revenim.
Claudiu Nasui a crescut astfel in „belsug”, stiti foarte bine majoritatea dintre voi ce vremuri de saracie au fost intre 1990-1996. Dar el a trait intr-un confort de lux, cu scoli in strainatate si high life . Pe banii furati de la statul roman.
Apoi, a fost impins in fata in proaspatul USB, unde a devenit peste noapte si deputat. Cum e si vorba aia „ban la ban trage si paduche la paduche”.
Dl presedinte USR Bucuresti, ne explica el cum vede politicile de imbunatatire a vietii bucurestenilor. Ce diferenta uriasa de atragere a fondurilor dintre doua orase.
Si chiar il cred! E ceva sa „atragi” cam 80 de milioane de euro( cei 8 milioane de $ din 1991), direct in propriul buzunar.
E o dovada de inalta maiestrie si doreste sa repete probabil figura in stil de „teza de doctorat”, ca tot vorbeam despre doctorate in alta postare.
Este esential ca atunci cand mergeti la vot, sa i cunosteti pe cei care sub stindartul demagogiei si al ipocriziei ” nu fura tu, ca ma ocup eu”, vor sa conduca Bucurestiul.
Eu expun niste fapte reale, adevarate. Ce veti face voi dragi bucuresteni mai departe, este fix alegerea voastra.”, scrie, pe Facebook, Ceacâr.

Vezi și

Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare