sursa foto:  https://www.g4media.ro/

Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Informații de ultim moment intrate în posesia Bugetul.ro! Violeta Alexandru, ministrul interimar al Muncii și Protecției Sociale, nu s-a lăsat și a pus-o pe liber, chiar dacă scandalul a fost făcut public.

Directorul Casei Județene de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe, a fost pensionat cu forța. Eugenia Neagoe ar fi fost dată afară la ‘ordinul’ ministrului Violeta Alexandru, de către Laurențiu Tenț, omul instalat de șefa Muncii la conducerea Casei de Pensii.

De altfel, Bugetul.ro v-a prezentat informații referitoare la acest caz săptămâna trecută. Mai mult, Eugenia Neagoe a afirmat că a fost pensionată cu forța în urma unor presiuni politice de la nivelul PNL Mureș.

Vezi și  EXCLUSIV Document. După episodul ‘Liftiera’, un nou scandal bubuie în Ministerul Muncii

„În baza unui articol din Constituție, m-am adresat în scris, cu o cerere, Casei Naționale de Pensii Publice și am solicitat menținerea de activitate, după împlinirea vârstei standard de pensionare. La cererea mea, Casa Națională de Pensii mi-a răspuns că mi s-a aprobat cererea de menținere. Joi, am avut o întâlnire cu președintele Casei Naționale de Pensii Publice, în legătură cu emiterea acestui ordin, iar domnul președinte mi-a adus la cunoștină că din motive de alte natură decât cele manageriale, ba dimpotrivă, mi-a adus laude, am înțeles că e vorba despre presiuni politice de la nivelul PNL Mureș.

Am ales să fac publică această întâmplare. Am considerat că e necesar ca oamenii să știe ce se întâmplă, cum se întâmplă. Am convingerea ca domnul președinte înainte să ia această decizie s-a consultat cu doamna ministru”, a declarat Eugenia Neagoe, directorul Casei Județene de Penii Mureș, pentru Antena 3.

Cristian Vasilcoiu, fost consilier la Ministerul Muncii, în timpul mandatului de ministru al Olguței Vasilescu, a fost cel care a adus în spațiul public acest scandal.

El a susținut că ministrul-demis al Muncii, Violeta Alexandru, dorește să pensioneze cu forța directorul de la Casa de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe. Neagoe a solicitat, în 2019, conducerii CNPP să mai rămână un an în funcție, după împlinirea vârstei standard de pensionare la femei: în prezent 61 de ani și 3 luni.

Vezi și EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

Conform unor documente ce au intrat în posesia Bugetul.roconducerea Casei Naționale de Pensii Publice de la acea vreme și-a dat acordul pentru ca Eugenia Neagoe să mai rămână un an în funcție, începând cu februarie 2020.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare