sursa foto:  profit.ro

Anunț important de la ANCOM! Care vor fi tarifele

La începutul lunii noiembrie, ANCOM a anunţat că a dezbătut şi adoptat, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Consultativ, tarifele maxime care pot fi percepute operatorilor de reţele de comunicaţii electronice pentru exercitarea dreptului de acces pe imobilele proprietate publică.

Decizia stabileşte nivelul maxim al tarifelor care pot fi percepute operatorilor pentru exercitarea dreptului de acces pe, deasupra, în sau sub imobilele proprietate publică administrate de autorităţile administraţiei publice centrale sau locale.

”Decizia ANCOM se aplică instituţiilor publice, inclusiv autorităţilor administraţiei publice centrale sau locale, precum şi oricăror alte entităţi care exercită dreptul de administrare asupra imobilelor proprietate publică a statului ori a unităţilor administrativ-teritoriale şi care nu deţin infrastructuri prin care să furnizeze utilităţi publice sau servicii de transport”, se arată în comunicat.

Tarifele stabilite prin decizie vor fi achitate de către furnizorii de reţele de comunicaţii electronice interesaţi să obţină acces la imobilele deţinute de instituţiile publice sau entităţile sus-menţionate.

Decizia prevede că tariful pentru exercitarea dreptului de acces la elemente de infrastructură precum antene, cabinete, camere tehnice, conducte, staţii de bază, stâlpi, piloni, precum şi pentru cablurile şi cutiile pentru care se exercită un alt tip de acces decât cel prevăzut în anexa deciziei nu poate depăşi valoarea de zero lei.

Vezi și

Cine i-a deschis calea lui Klaus Iohannis la parada militară de 1 Decembrie de la Alba și ce salariu are

Vizită-fulger în Costa Rica! Cine e afacerista care s-a dus la Elena Udrea

Azi intră în vigoare marea modificare! Cine primește bani de Ziua României

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare