sursa foto:  spynews.ro

Vizită-fulger în Costa Rica! Cine e afacerista care s-a dus la Elena Udrea

La 3 octombrie, Elena Udrea și Alina Bica erau reținute în Costa Rica. Ulterior, cele două românce au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 60 de zile.

Săptămâna viitoare, magistrații costaricani vor hotărî dacă Udrea și Bica vor rămâne în spatele gratiilor.

Între timp, în țară, afacerile fostei „Blonde de la Cotroceni” își continuă activitatea. Una dintre acestea este stațiunea Băile Boghiș, unde acționari sunt Lia Stanca și Elena Udrea.

Cele două femei s-au asociat spre finalul anului 2013 pentru a renova stațiunea turistică de la Boghiș, iar în iulie 2014, a fost marea deschidere a Boghiș Băi.

„Afacerea Boghiș Băi nu va fi afectată după arestarea doamnei Udrea. Situația domanei Udrea nu are nicio influență asupra societății. Societatea merge mai departe. Schimbarea sub o formă sau alta a statului juridic al doamnei Udrea nu influeințează cu ceva societatea, absolut cu nimic”, a declarat, pentru Ziarul de Sălaj, în luna octombrie, Lia Stanca.

Mai mult, aceasta a recunoscut că vizitat-o pe Elena Udrea în Costa Rica.

„Am fost în Costa Rica și am să mai merg. Am fost în aprilie. Nu am mers la un om public. Situația de la Băi Boghiș nu are legătura cu plecarea mea în străinătate. Discut cu doamna Udrea la telefon în fiecare zi. Și despre Băile Boghiș și despre orice alt subiect”, declara, în luna mai, Lia Stanca.

Vezi și S-a găsit ‘ușa’ secretă a lui Klaus Iohannis! Intrarea pe unde i-ar fi primit pe puciștii din PSD

Alertă! Toți românii care stau la casă și la bloc sunt vizați! Riscă amenzi usturătoare dacă nu fac asta

Lovitură fulgerătoare pentru Elena Udrea și Alina Bica! Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire grea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare