sursa foto:  libertatea.ro

Lovitură fulgerătoare pentru Elena Udrea și Alina Bica! Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire grea

Vești proaste din Costa Rica pentru fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă DIICOT, Alina Bica. Înainte cu numai cinci zile ca termenul arestării să se încheie, judecătorii au decis ca Elena Udrea să-şi crească fetiţa din spatele gratiilor.

Anunțul a fost făcut de către Victor Ciutacu, în emisiunea de miercuri, difuzată de Românai TV. Curtea Constituțională din San Jose a constatat, în urma verificărilor, că Udrea și Bica sunt încarcerate în condiții care respectă standardele.

În plus, magistrații costaricani au mai decis că fetița recent nascută a Elenei Udrea ar putea fi crescută acolo, în spatele gratiilor, susține Ciutacu.

Prin urmare, șansele celor doua de a nu le fi prelungite mandatele de arestare preventivă sunt fie ca statul român să-și retragă cererile de extrădare, fie ca Interpol să ceară încetarea lor.

Totodată, răspunsul în ceea ce privește statutul de refugiat va fi primit de Alina Bica în decembrie, iar de Elena Udrea în luna martie a anului viitor, informează RomâniaTV.net.

Vezi și Lovitură dură pentru Elena Udrea! Ce se întâmplă cu fostul ministru

SURSE Toți salariații din România sunt vizați! Ce se întâmplă cu creșterea salarială pregătită de Olguța Vasilescu

De ce a demisionat, de fapt, Paul Stănescu? Ce rol are Olguța Vasilescu – Adevăratul motiv (surse)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare